BEFORE I DIE #1



SÅ LÄNGE DU MÅR BRA, MÅR JAG BRA


Vaknade runt halv tolv och sitter nu och lyssnar på bra musik. Trevligt. Ska snart plocka lite på mitt rum. Sen ska jag måla naglarna hehe. Har en del småfix som ska göras innan jag tar mig ner till tempo och möter upp brudarna runt fem. Sen drar vi hem till mig och äter lite osv. Efter det ska vi träffa massa folk!
Lär bli jättekul, hoppas jag. Puss

DU ÄR DEN SOM FÖRSTÅR MIG BÄST

Lyssnat på bra musik. Snackat en massa med en fin vän. Kollat på filmer. Nu är jag helt slut och ska försöka sova. Slepp well!

TURN THE LIGHT OFF

Nu är planerna för nyår kirrade. Äntligen. Känns faktist superbra. Har umgåtts med familjen och spelat spel resten av kvällen och så drack jag varm choklad och kollade på tv i min onepice. Mysigt. Nu är jag precis nyduschad och ska snart gå och lägga mig. Fast först ska jag nog kolla lite på OC. Godnatt mina vänner!


FREDAG


Ska när som helst fira mami som fyller idag genom att äta lite middag. Mysigt. Efter det åker jag till tjejerna och snackar lite nyårsplaner. Lär behövas, haha. Vi kommer säkert sätta på nån bra rulle också. Hehe.
Jag och Matilda har mestadels inte gjort någonting haha. Låg och snackade till framåt 4 inatt.. Kollade på en massa OC-avsnitt och på Elsas Värld. Så har varit en rätt seg dag idag. Men sådana dagar är också behövliga ibland.
Vi hörs när vi hörs. Puss

Grattis världens bästa mamma, jag älskar dig


BÄSTAVÄN

Har nu visat mina matlagnings-skills och lagat tacos. Vart jättegott faktist. Ska nu hoppa in i duschen och om ett tag kommer Matilda över hit och sover här. Vart lite spontant sådär. Men det är alltid kul! Hihi.


GÅRDAGEN OCH NU


Har hunnit med rätt mycket under den här tiden jag inte bloggat. Hehe. Var ju som sagt med Lovisa igår och bestämde att vi även skulle sova. Så sagt och gjort. Jag åkte och hämtade lite packning och cyklade sedan tillbaka. Vi har verkligen haft sjukt kul. Gjort en massa videos och tagit fula bilder. Skrattat som aldrig förr och pratat hur mycket som helst.
Somnade inte förrän halv fyra så vi var skapligt trötta imorse. Låg mest och degade i sängarna hela dagen.
- Du är bäst

Är nu ensam hemma och kommer va det hela kvällen, vilket innebär musik på högsta volym och göra alla saker man egentligen inte får göra. Hehe. Nej men ska börja med att fixa lite mat, för magen kurrar som aldrig förr.
Pusss

I'LL BEE THERE


Slutade med att jag slaggade hos Frida inatt. Var jättemysigt faktist. Vi var lite busiga, heheh. Vaknade iallafall runt elva och åt frukost. Nu är jag hemma och ska när som helst duscha. Senare idag ska jag nämligen träffa Lovisa. Vet inte riktigt vad vi hittar på, men något skoj blir det iallafall.
Måste snabba lite nu, pusshej!

TRÖTT TJEJ

Ligger fortfarande helt däckad i sängen med pyjamasbrallorna på och datan i knät. Det enda vettiga jag hitills gjort är att borsta tänderna och plocka undan lite kläder som låg slängda på golvet. Väldigt ansträngande, huh?
Nej nu ska jag lyfta på arslet och hitta något att äta. Puss

Ni kan väl skratta lite åt den här bilden så länge.

NOW ALL I WANT IS YOU


Det är december, 9 grader, sol och ingen snö. Vad händer med världen egentligen? Haha. Fast just nu behövs ingen snö, är glad som det är. 
Vaknade runt elva och har nu ätit frukost och så, ska snart börja fixa mig lite. Vet inte riktigt vad som händer idag, förutom ikväll då jag kanske ska träffa Frida om inte planerna funkar. Puss

I DID IT ALL FOR YOU



Ligger och lyssnar på grym musik och snackar med fina vänner. Ska snart sova tror jag. Först ska jag kolla lite på GA. Sov så gott mina vänner!

I HAVE TO BEE STRONG


Väckarklockan ringde alldeles för tidigt och jag tror jag snoozade typ fem gånger. Sen kom jag äntligen upp. Skulle ju nämligen in till stan rätt tidigt med Emma och Lovisa. Vi hade skitkul. Provade allt som hade med päls att göra. Skämde ut oss. Helt enkelt som alltid. Haha. Med mig hem fick jag en svart skjorta och en earcuff. Nöjd tjej. Efter stan gick jag direkt till mormor och morfar dit även kusinerna kom sedan. Åt god julmat och hade det jättemysigt!
Nu ska jag plocka lite på rummet, sen kolla GA. Puss

NI FÅR MIG ATT MÅ BRA


Idag är en sån dag då jag verkligen inte orkar göra någonting. Så jag har legat och tittat på Sunes Jul hela dagen med familjen. Jag har inte ens orkat byta om. Men det bästa som finns är nog att gå runt i pyjamas hela dagen. Fast nu känner jag mig snäppet till äcklig, så borde nog duscha snart. Hehe.
Snackat med fina vänner har jag även hunnit med. Och planerat vad vi ska göra imorgon. För då drar nämligen jag, Emma och Lovisa in till nyköping och shoppar loss på mellandagsrean. Livet är bra nu.

IT FEELS BETTER

Var jättemysigt igår. Umgicks med familjen och mormor och morfar. Kollade på Kalle Anka. Åt choklad tills jag mådde illa. Åt hur mycket julmat som helst. Öpnnade fina julklappar. Är helt klart nöjd!

Nu ska jag krypa in i min onepice och kolla på film med familjen. Senare kanske jag ska träffa Frida. Ha det bra, puss!

GOD JUL!

God Jul på er alla fina! Har nu fixat mig och ska snart åka och äta jul-frukost med släkten. Mysigt.
Hoppas ni får en underbar dag med fina människor, god mat och roliga paket. Hihi. Ha det bra! ♥



1D ♥


THE TIME IS JUST SLIPPIN' BY

Har nu städat mitt rum och klätt granen med syster-yster. Nu blir det chokladbolls-bak för hela slanten!
Sen ska jag pröva att locka mitt hår. Hihi. Trevligt. Puss


DU MÅSTE OCKSÅ KÄMPA LITE

Julmusik spelas på hög volym. Granen är uppe. Jag ska städa lite på mitt rum för att få det lite fint tills imorn. Sen ska jag slå in lite julklappar. Baka chokladbollar. Fixa lite grejer tills imorgon osv. Mysigt.


DU ÄR BÄST

Har haft skitkul med Frida idag. Vi har pratat i mängder. Fikat. Kollat på barnprogram. Skrattat. Cyklat på is. Provat killparfymer som luktat äckligt. Sjungit. Letat igenom i princip hela oxelösund efter en julklapp, men ändå inte hittat någon. Ungefär så. Haha. Har varit jättemysigt iallafall - bortsett från att jag fortfarande stinker parfym. Blää.


SMILE WHILE YOU CAN

Har aldrig varit så skönt med sovmorgon som det var idag. Njöt av varenda sekund. Haha. Gick tillslut upp runt halv tolv och käkade frukost. Nu har jag även duschat och ska börja fixa mig lite smått. Ska nämligen träffa Frida ett tag idag. Sen måste jag även hinna städa mitt rum osv. Julafton imorn, känns verkligen inte som det. Haha. Puss


AND THAT WAS MY DREAM


Alicia kom över hit en stund förut, sen gick vi hem till Lovisa. Vi har snackat hur mycket som helst och jag kan säga att det behövdes. Hehe. Sen har vi spelat in skitfina videos. Mysigt iallafall!
Är nu helt död, så ska fixa mig och sen sova. Lär behövas. Ska sova ut extra länge imorn endast för att vi har jullov. Hihi. Godnatt people!

ÄNTLIGEN JULLOV!

Nu är det äntligen jullov. Känslan går inte att beskrivas. Ååh så skönt! Började med att titta på sämsta julavslutningen någonsin, haha. Nej men. Efter det fick min klass tårta eftersom vi är så jävla grymma. Bästa klassen på skolan, vi vann även dn-tävlingen osv. Härligt. 

Man glömmer väl aldrig en KK. 
... Klasskompis, vad tänkte du på?

Nu kurrar magen, så ska gå och fixa nåt att äta. Senare ska jag förmodligen träffa Lovisa. Pusspuss

VI RIVER ALLA MURAR


Nej nu är jag hur trött som helst. Så ska krypa ner under täcket och sova. Ovärt att vara i skolan imorn, ska endast få betyg och se på nån julavslutning. Sånt är livet. Godnatt

Jag vet inte vad jag ska tro längre. Jag vet inte vad jag vill. Om detta är rätt. För just nu är det endast förvirrande.

THIS IS MAKING ME LAUGH


HAHAHAHA
Julspelen var nog det tråkigaste jag varit med om. Nej men min grupp gjorde det lite bättre iallafall.
Efter skolan drog jag, Stina och Matilda som sagt in till nyköping. Handlade den sista julklappen och bytte ett par jeans. Fika hann vi också göra - och prata i mängder. Mysigt var det iallafall. Kom hem för ett tag sen och ska nu hjälpa mamma lite med maten. Sista dagen i skolan imorgon, sen är det jul och lov. Helt okej faktist. Puss

THOSE MOMENTS


Kom precis ut ur duschen. Kan ju säga att det typ är såhäääär skönt att vara klar med allt skolarbete. Lov ♥
Nu ska jag fixa lite tills imorn. Taggar julspel? i skolan. Sen efter drar jag, Matilda och Stina till nyköping för att handla dom sista julkalapparna (bättre sent än aldrig, right?). Godnatt!

I FEEL SO FREE


Jag har nu genomlidit sista skoldagen med riktiga lektioner innan jullovet. Grym skönt. Lyckades även göra rätt bra ifrån mig på so-provet. Har helt sjukt ont i halsen och har haft det hela dagen..
Nu ska jag skriva klart mitt engelska-arbete, som också är det sista plugget innan lovet. Wonderful.Puss

GODNATT!

Kan ju säga att det här so-provet kommer gå åt skogen. Är helt sjukt jävla trött så fattar inte ett piss just nu. Så nu skiter jag i denna smörja (fast det är rätt intressant..) och går och lägger mig. Godnatt

ALL I WANT IS TO TURN BACK TIME


Det spelas bra musik i lurarna och till det försöker jag plugga. Fast går inte så bra. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll, är på värsta damp-humöret. Nu ska jag läsa klart det sista. Sen är det sängen för min del. Godnatt!

YOU MAKE IT REAL FOR ME

Satt kvar med Emma och Fanny efter skolan och pluggade so. Haha. Helt sjukt mobbat ju. Fast det var skönt att få det gjort. Så nu slipper jag göra så mycket hemma. Jag vart sjukt trött av att sitta kvar, så funderar på om jag ska sova ett tag. Hmm, ja det gör jag nog! Sätter på en bra rulle också. Later!


WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE


Nu räcker det med pluggandet. Är så trött på det så jag tror att jag ska avlida. Usch. Är fortfarande inte klar med engelskan och jag har bara läst några sidor i so:n, but still. Jag har iallafall pluggat. Jag får väl plugga arslet av mig imorgon också.. Nu ska jag varje fall ta en välförtjänt dusch. Sen ska jag smaska i mig lite tårta och kolla på GA.
Puss

SCHOOL SUCKS

Usch. Engelska suger. Börjar få lite smått panik nu för jag måste plugga so också men är knappt halvfärdig med engelskan. Nu ska jag tröstäta lite, men sen måste jag fan bli klar med engelskan. Skolan suger ju.


I KEEP ON WONDERING


Godmorgon på er! Skönt att vakna upp och kolla ut genom fönstret och se att det fortfarande snöar.
Idag ska jag plugga. Jag ska bli klar med engelskan och börja med so:n, hur nu det ska gå till.
Måste också fixa lite med julklappar osv. Ska även försöka klämma in att komma ut i snön. Hihi. Det är kul att vara barnslig ibland. Bygga snögubbar och sånt. 
Nu ska jag röra på arslet och klä på mig, sen öppna engelska-boken och börja. Puss

4:E ADVENT

Helt sjukt att det endast är en vecka kvar till julafton. En vecka.
Jag börjar få lite smått panik när jag inte ens köpt alla julklappar, men det ordnar sig nog. 
Först trodde jag inte att vi skulle få någon snö till jul, men igår började det snöa och det har fortsatt idag. Är dock inte så säker på om det kommer ligga kvar på marken, men det lär vi ju märka. Längtar.



YOU ARE MY SUNSHINE


Det är rätt krävande att ha en syssling på snart tre år som blir arg så fort som hon inte får som hon vill. Men hon är så söt så man kan inte vara arg på henne, hihi.
Vi har lekt med barbiedockor och lego, hoppat i sängen, kollat på pippi, alfons, barbapappa, lotta på bråkmakargatan, lekt ute i snön och gjor snögubbar, ätit tårta osv.
Jättemysigt ju. Men som sagt. Hon är rätt krävande så är typ såhääär trött nu. Så ska fixa mig och sen bums i säng.

Har inga särskilda planer för imorn. Förutom att jag måste plugga. Jättekul ju.. Puss och Godnatt!

DU ÄR DÄR NÄR INGEN SER MIG


Var jättemysigt igår på pizzerian. Satt och snackade om allt möjligt i nästan två timmar. Vi hann också smälla i oss två kebabtallrikar. Hehe. Skön fredagskväll med fina vänner helt enkelt.

Idag gick jag som sagt upp tidigt för att vara på skolan och "hjälpa till" med Emma. Fast vi gjorde inte så mycket egentligen. Pluggade lite (låter helt idiotiskt att vi var i skolan på en lördag och pluggade? men så var det!), smällde i oss mängder med pepparkakor och chokomilk. Kollade på uppträdande. Ja, ungefär så. Men det var mysigt!
Nu ska jag snart träffa Frida innan alla gäster kommer. Ha en fin kväll!

PIZZA MED FINA VÄNNER


Matteprovet gick faktist bättre än väntat, lite slarvfel här och där bara. Men helt okej annars!
Något som inte är okej dessutom är att sluta halv fyra på en fredag alltså. Segt.
Ska när som helst dra mig till Emma, där Fanny också är. Sen traskar vi vidare till tempo och käkar lite pizza och snackar skit. Sounds good.

Imorn ska jag och Emma hjälpa till på öppet hus i skolan. Ska vara där redan kvart i tio, så ingen sovmorgon här inte..! Nej men det lär nog bli kul. 
Senare på kvällen kommer hela släkten hit för att fira pappa, trevligt!
Nu vet ni lite om det också, ciao!

JAG ORKAR INTE


HAHAHHAHAH, dålig humor - check!
Varför säger jag alltid saker som jag ska göra, men som jag sen aldrig gör? Liksom ingen mening då ju.. Har nu sagt att jag ska plugga matte i typ 5 timmar, men har fortfarande inte börjat. Ååh. Typiskt mig :(
Får väl skylla mig själv imorn på provet, för det är mycket jag inte fattar. Fast just nu orkar jag faktist inte göra ett piss, så ska lägga mig och kolla film och sova tidigt.
Puss och hej.

GRATTIS!

Först och främst ska jag slänga in ett grattis till pappa som blir 45 år idag! Jag älskar dig ♥

Har nu slagit in hans present och så. Kollat på GA har jag också hunnit med.. fast jag somnade visst ett litet tag, hehe. Nu ska jag sätta mig med matten ett tag, jag orkar inte. Blää. Sen ska jag umgås med familjen.
Puss på er!

YOU JUST SAID MY WORDS


Helt okej att sluta en och en halv timme tidigare idag. Har slutat tidigare typ alla dagar i veckan, men det är inget vi klagar på.. Skulle leda en idrottslektion med Stella också, vilket gick.. sådär. Haha.
Nu ska jag ta något och äta sen måste jag plugga matte, prov imorn ju.. Fast jag kanske sover ett tag först.. hehe. Skapligt trött. Ciao!

EVEN IF IT COULDN'T BE BETTER

Har nu skrivit lite grann på engelskan. Fast det gick inte bra alls så jag gav upp, hehe. Ska nu läsa igenom lite so. Sen kolla GA. Jag fattar inte hur lärarna tänker när dom lägger allt (prov, läxor, inlämningar osv.) på en och samma gång. Jaja. Ciao!

'Just put a smile on'

EVERYTHING JUST DISAPPEARED


Onsdag idag, vilket innebär kort dag i skolan. är nu hemma iallafall och ska börja plugga lite. Det är nämligen rätt mycket just nu. Efter det måste jag belöna mig med att kolla GA. Heheh. Nä. Nu måste jag börja. 
Music: On - World: Off
Pusss

I CAN'T HEAR YOU


Kom hem för ett tag sen från kyrkan. Var lite mysigt att sjunga faktist. Fast. Vi var ju inte direkt superbra.. Hehe. Och det blev några skratt och småfel här och där. Nu blir det inget mer uppträdande med luciatåget iallafall.

Sitter just nu och kollar lite på tv, men ska när som helst äta lite mat. Resten av kvällen spenderar jag framför GA och kanske atat jag ska läsa lite matte... Äsch. Vi hörs!


LUCIA!

Skön dag med uppvisning av lucia. Första gången vart dock inte lika bra som andra - men det var kul ändå!
Nu taggar vi kyrkan ikväll. Hehe. 
Ska nu proppa i mig lussebullar och kolla på GA. Puss


HEY THERE


Skapligt fula alltså..
Sitter inne hos Klara och spelar lite gitarr. Riktigt kul faktist. Ska när som helst prova lite kläder tills lucian imorn, sen ska jag duscha. Har inte varitt på det bästa humöret ikväll då det förstördes av en jävla lärare. Gaah. orkar inte berätta men jag vart (och är) arg iallafall.
Skitsamma, nu taggar vi lucia imorn. Pusshej!


FOR ME, IT'S ONLY YOU

Fick sluta redan vid två idag. Härligt. Så nu sitter jag här hemma med kurrande mage, så ska gå och fixa nåt att äta.
Sen ska jag nog bara ta det lugnt, kolla GA och kanske plugga lite. Vi hörs väl senare folket!


PLÖTSLIGT FÖLL ALLT IHOP

Har nu slagit in lite julklappar, packat väskan full med lucia-linnen och tomte-kläder, ätit för många lussebullar och kollat på tv. Nu ska jag äntligen få sova. Med tanke på hur sent vi var uppe inatt är det inte så konstigt att jag är så trött... Blir genrep inför lucia imorgon, så inga lektioner vilket är jätteskönt. Puss och godnatt!


INSLAGNING AV JULKLAPPAR

Precis som rubriken lyder sitter jag och slår in de julklappar jag hitills köpt. Börjar få lite jul-feelings nu alltså. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi också har bakat pepparkakor och lussebullar?
Jaja. Känns ju iallafall bra att det endast är två veckor kvar. Två veckor. Längtar.


I GET A GOOD FEELING

Alicia åkte nyss hem och jag ska när som hest slänga i mig lite mat. Trött som jag är ska jag sen sätta på GA och äta lussebullar resten av kvällen. Kanske borde plugga också..Får se hur mycket jag orkar. Later!

Osminkad och vacker - Ohja!

JULMYS


Vi gick och la oss runt halv fem inatt, så var skapligt trötta imorse när vi vaknade runt ett. Hitills har vi hunnit äta, duscha och baka en jävla massa. Började med pepparkakor och nu blir det lussebullar. Kommer ju bli gott när det är klart iallafall. Nu ska vi fortsätta baka. Puss

KULLERBYTTOR OCH BUSRINGNINGAR


Sitter just nu och snackar skype och är allmänt störd med Alicia. Har haft en ovanligt rolig kväll, hittat på en massa dumheter och skrattat i mängder. Är sjukt trötta nu så vi har väldigt dålig humor och skrattar åt allt och inget. Nu ska vi fortsätta göra lite kullerbyttor. Haha. Hejdå!

JULKLAPPS-INHANDLING


Äntligen har jag handlat lite julklappar. Var nämligen på stan med Alicia idag. Tog en mysig lunch på fresta som plus i kanten. Nu är vi här hemma igen och väntar på Emma. Är ensamma hemma så lär bli superkul!
Nu ska jag vara lite social, ciao!

Always do your best and never settle for less


Har haft en helmysig kväll med tjejerna. Först lagade vi tacos som förövrigt blev hur god som helst. Så var det dags för idolfinalen. Så vi bänkade oss framför tv:n med godis och julmust. Riktigt trevligt må jag säga!
Är nu hemkommen och ska nog sova snart. Är supertrött. Har inga särskilda planer för imorgon, så vi tar dagen som den kommer helt enkelt. Godnatt!


SKOLTRÖTT


Sov i princip ingenting inatt. Den där jävla stormen höll mig vaken. Så var lite pissed off imorse kan man säga. Är fortfarande sjukt trött. På det så är jag grymt skoltrött så varför kan inte lovet komma lite fortare?
Gud vad jag längtar. Tre hela veckor!

Ikväll blir det idol-final med alla fina tjejer. Var ett tag sen nu, så det lär bli skitkul!
Har inte mycket mer att säga. Ska nu ta fram godispåsen och sätta på GA. Puss

GREY'S ANATOMY

Har nu duschat och så och ligger nerbäddad i sängen. Blir att se ett sista avsnitt av GA. Sen ska jag sova.
Taggar gymnasiebesök imorgon också. Även om vi inte får någon sovmorgon.. Jaja.
Sleep well.


DU FÅR MIG ALLTID ATT SKRATTA


Ville bara säga att den där pepparkaksdegen gjorde min kväll. Efter nån halvtimmes snack med en fin vän ska jag nu droga GA. Puss

You can’t buy happiness, but you can buy chocolate. And that’s kind of the same thing.

ALLT JAG HÖR ÄR DIN RÖST


Torsdagar är sega och tråkiga. Har iallafall gjort ett no-prov som gick bättre än jag trott. Spelat handboll på idrotten har jag också hunnit med. Det gick ju mindre bra. Hehe.
Efter att jag cyklat hem i kylan slängde jag mig direkt i soffan. Där låg jag nån timme och lyckades somna. Som sagt - skolan tar död på mig.
Nu är jag uppe på benen igen och har hjälpt mamma att baka lite. Tänkte nu roa mig framför Grey's Anatomy.
Later!

JAG GLÖMMER ALDRIG DET DU GJORDE


Har nu kollat film, fått i mig lite mat och pappa har precis förhört mig lite på no:n. Ska bara läsa några sidor till nu. Hoppas provet inte är så svårt.. jaja. Det fixar sig nog ändå. 
Ååh nej. Kom just på att vi har idrott imorn också. Hatar skolans idrott. Skittråkigt ju. Jag överlever nog.
Nu ska jag återgå till pluggandet. Ciao!

ORDEN UPPREPAS GÅNG PÅ GÅNG


Skoldagen har både varit bra och dålig. Fått världens pms-anfall ibland alltså. Detta med att vara kvinna suger ju.
Slutade tidigt iallafall. Är hur trött som helst nu, men måste plugga. Prov imorgon ju. Gotta love school!
Nej nu ska jag sätta igång och göra lite vettigt. Puss

I'VE BEEN IN LOVE FROM THE MOMENT I MET YOU

Efter lite tv-tittande, samtal på skype, novell-läsande kryper jag nu ner i min nybäddade säng helt nysduschad. Bland det bästa som finns!
Sätter i hörlurarna och höjer volymen. Sen ska jag sova. My nights would be sleepless without music...and you.


DUKTIG FLICKA


Har precis fått i mig några pannkakor. Från att jag kom hem från skolan tills nu har jag hunnit plocka och städa lite på rummet, pluggat no, ätit, snackat med syster och med en fin vän.
Nu hade jag tänkt att rulla (ha-ha) in i duschen. Sen blire julkalendern, hihi. Busigt.
Later!

NERVSYSTEMET OSV


Kollat på tv, fastnat framför datan osv. Har verkligen gjort allt för att undvika no:n. Men nu ska jag baske mig ta fram hörlurarna och vara lite isolerad ett tag medans jag läser om nervsystemet och reflexer. Låter kul va..?
Önska mig lycka till så hörs vi väl imorgon, puss!

SO YOU THINK THAT YOU LOVE ME


Bakat lussebullar och fått tillbaka prov idag i skolan. Lyckades kirra hem två mvg:n, både i hemkunskap och so. Stolt tjej. På hemkunskapen vart det överdrivet mycket skratt, men goda lussebullar!
Nu sitter jag här hemma och tänkte läsa lite i no-boken. Får se hur länge jag orkar innan jag sätter på en film eller nåt. Later!

OH, YOU GOT ME HIGH

Har nu läst en novell i nån timme. Borde ha pluggat, men tar det imorgon istället..
Ska nu hoppa in i duschen. Vi hörs väl imorn, puss!


JULKALENDERN


Hihi, nu ska jag titta på julkalendern. Ciao!

ANDRA ADVENT!


Helt sjukt att det redan är andra advent. Men ingen snö. Något fel måste det ju va..
Var iallafall med Frida på stan förut. Lämnade tillbaka några böcker osv. Sen skulle vi fika, men allt var stängt.
Så vi fick den smarta idén att köpa chokladpudding på ica. Sagt och gjort. Hittade även en chokladkalender för 5 kronor. Hehe. Såklart att jag köpte en..
Väl hemma vet jag inte hur mycket vi åt. För mycket iallafall. Men gott var det. Satt och kollade på tv och snackade i mängder. Mysigt.

Nu ska jag ta tag i saken och börja plugga lite grann. Sen kolla klart på filmen som jag somnade till igår. Eller om jag gör det först... Later!

GÅRDAGEN


Kan ju berätta lite om igår. Det började med att vi tog en alldeles för sen buss in till stan, runt tre. När vi väl var framme letade vi skor som galningar, men hittade inget som dög. Så vi slog oss ner på donken och satt där ett antal timmar. Åt fet mat och var allmänt störda. Sen väntade vi på Stina, som kom väldigt sent, hehe. Så hon fick äta på kebabcenter. Gjorde bort oss totalt där. Skämde ut oss helt enkelt. Missade bussen och fick vänta ytterligare en timme. Men vi fördrev tiden genom att ta fula kort. Haha.

Stina och Matilda följde med hem och vi började planera kvällen. Men planerna sprack i sista sekund. Så vi drog vidare och hade en trevlig kväll ändå!
Cyklade sen hem runt halv ett. Slocknade med smink och allt på. Haha. Är man trött så är man.

Blev väldans mycket text nu. Men ni står väl ut. Puss

FIKA

Efter gårdagens bravader vaknade jag upp med ett dunkande huvud (igen..). Har precis slängt på mig lite kläder och ätit lite frukost. Väntar in en fin vän så ska vi dra oss ner mot stan och ta en fika osv. 
Ha en fin dag!


LYCKLIGARE ÄN SÅHÄR KAN MAN INTE BLI


Kan inte säga annat än att jag är sjukt trött och att min säng är den skönaste som finns just för tillfället.
Ont i huvudet har jag också. Men det glömmer vi. Sätter nog på en bra rulle eller något och sen ska jag sova.
Varit en helgalen dag, men berättar imorn för jag pallar inte nu.. Puss!

NYKÖPING

Nu har jag slängt i mig lite tacos, duschat och fixat mig. Tar en buss in till nyk med Matilda och Stina. Så vi går väl runt där några timmar kan jag tro. Mysigt. Vi hörs när jag kommer hem då!


CAUSE MY HEART BELONGS TO YOU


Vaknade upp med ett dunkande huvud runt elva. Usch. Men ska ta en alvedon nu så det hemska dunkandet försvinner.
Kvällen igår var iallafall super! Missade den första bussen hehe, så vi fick vänta på den andra. Åkte in och käkade lite, sedan traskade vi vidare till bion. Vi såg på breaking dawn, bättre senr än aldrig liksom. Och jag kan inte säga annat än att den var grym. Lite skumt slut bara..  Som sagt, en väldigt lyckad kväll med fina tjejer.

Ikväll ska jag förmodligen träffa några fina vänner, paaarty! Fast nu på dagen vet jag inte. Kanske ta en sväng till nyköping? Vi får se helt enkelt. Nu ska jag först och främst duscha och fixa mig lite. Later!

FREDAGSPLANER


Skolan var helt okej idag. Min klass hade typ damp, bokstavligen. Helt sjukt fan. Haha.
Har lite planer för kvällen. Ska på bio med Lovisa, Alicia, Lin och Nea. Så vi tar en buss runt kvart över sex. Sen äter vi lite. Så ser vi bio vid halv nio. Ska bli riktigt kul faktist!
Så ska fixa mig lite smått nu, sedan traskar jag vidare till Lovisa. Ha en fin kväll mina vänner!

EGO-BRUDEN IS IN THE HOUSE





Vad gör man om man har tråkigt? Jo men jag har ju en webbkamera!! Så blev resultatet liksom...
Fast vafan. Man måste ju bjuda på sig själv, hehe..

DIN NÄRHET FÅR MIG ATT MÅ BRA


Började skoldagen med att skriva tyskaprov. Gick åt skogen kan jag ju säga... Blaah. Men sånt händer ju.
Sedan var det några tråkiga lektioner. Såg en väldigt skum film på no:n. Haha. 
Så var det dags för bad. Så jag, Maggi och Stella plaskade runt lite i vattnet. Kan ju säga att jag var skapligt trött sista lektionen. Satt och skratta åt allt, verkligen. 
När jag väl var hemma slängde jag mig i soffan med tv:n på och sov ett tag. Skapligt trött, ja.
Nu ska jag äta pasta carbonara. Later!

}
RSS 2.0