PAUS


Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på ett par dagar. Men det är så att jag kommer ta en 'bloggpaus' ett tag framöver - pga olika anledningar. Så vi hörs när vi hörs helt enkelt. TAKE CARE

I TRUST YOU


Mamma hämtade ju upp mig tidigare från skolan för att jag skulle till ortopeden. Tyvärr hittade han inget fel den här gången heller. Så det får väl gå ändå. Efter det åkte vi och gjorde lite ärenden, men nu är jag hemma igen och sitter och äter muffins. Haha. Ska snart börja plugga lite engelska. TAKE CARE

MY WORLD IS YOUR WORLD


HEJ PÅ ER. Har precis tagit mig upp från soffan och tv:n. Tänkte faktist gå och lägga mig i min nybäddade säng snart. Har faktist varit jätteduktig och storstädat mitt rum också. Äntligen. Skönt att ha det gjort.
Imorn taggar vi skola och ortopeden. Ska nämligen kolla vad felet är på mina knän. Hoppas bara dom hittar något. Jaja. Godnatt peeps!

KLADDKAKE-MUFFINS

HEY. Började dagen med en sovmorgon och sen slutade vi tidigt. Lyx. När jag kom hem bakade jag världens godaste kladdkake-muffins. Seriöst. Har aldrig ätit något godare. Haha. Nu har jag hållit på med designen ett tag, men den blir inte riktigt som jag vill. Men det får duga så länge. Ska snart börja plocka undan alla kläder och dammsuga upp alla dammråttor från mitt golv. Lär behövas. Sen kanske jag skulle ta och börja lite med engelskan. Let's see. 
TAKE CARE

SOVMORGON ♥

Var jättemysigt hos Emma förut. Är för trött för att skriva. Haha. Så nu ska jag krypa ner under täcket och tagga sovmorgon ♥♥♥♥♥
TAKE CARE

YOU CAN BREAK EVERYTHING I AM


Inte ens värt att skriva om skolan. Var som vanligt, förutom att vi nu fått vår första läxa denna termin. Kul.. 
Har precis snackat lite med mamma och slängt i mig lite mjölk och flingor. Ska snart dra mig till Emma tror jag. Vågar nämligen inte vara hemma när min lärare kommer hit haha, mamma ska ha något möte. Pinsamt liksom.
TAKE CARE PEOPLE!

I LIKE IT LIKE THAT


Jag kan ju inte direkt påstå att det var lätt att gå upp när väckarklockan ringde imorse. Usch nej. Har nog aldrig varit så trött. Haha. Men skolan var ändå helt okej. Lyckades kirra hem ett mvg på so-provet, stolt. Fast schemat var ju typ hemskt. Fredags-lektionerna kan ju gå och ta sig. Börjar tjugo över åtta och slutar halv fyra. Tyska sista lektionen igen. Och typ inga raster. Ser fram emot denna termin såhäääääär mycket.. eller?

Nä, nu blir vi allt för negativa här. Efter skolan mötte jag iallafall upp Lovisa och fotade lite, fast vi gav upp rätt snabbt. Är ju så fasansfullt kallt ute nu för tiden. Så vi gick hem till henne och snackade ett tag. Men sedan var det dags att traska hem igen. 
Och nu sitter jag här helt proppmätt och ska duscha. TAKE CARE

I HATE TO BE YOU RIGHT NOW


Träffade ju som sagt Frida och Evelina tidigare idag. Lovisa kom även lite senare. Vi har mest snackat och skrattat. Sen var vi nere och handlade mat (Frida hade nämligen en hemkunskapsuppgift, så hon skulle laga mat till oss) och tog kort på allt möjligt. Haha. Väl hemma hos Frida igen åt vi. Mucho gott. Hände även en liten grej i slutet, haha. Har nog aldrig skrattat så mycket. 
Nu är jag iallafall hemma och ska fixa lite för morgondagen. Ja, skolan börjar ju då..... Inte taggad alls till alla nationella prov osv. Men det får väl gå. Vi hörs, puss

THE MOMENT PASS ME BY


Vaknade upp med ont i halsen och en snorig näsa runt elva. Har nu druckit massvis med té och ätit frukost. Så nu ska jag börja fixa mig lite med musik på högsta. Planerna för idag är väl att jag kanske ska träffa Frida och Evelina, sen måste jag städa mitt rum.
TAKE CARE

HUMÖRSVÄNGNINGAR


Bästa ♥
Vart ingen tjejkväll. Lite grejer kom ivägen så vi får ta det en annan dag. Istället vart det mys med la familia. Fast har mest haft ett jävla konstigt humör och tänkt alldeles för mycket. Nog om det. Nu ska jag kolla ett avsnitt av oc, sen ska jag krypa ner under täcket och äntligen få sova. Får hoppas på att jag vaknar upp med ett bättre humör. Sista sovmorgonen imorn också, för på måndag börjar skolan <///3

I WISH I COULD HAVE SOMEONE JUST LIKE YOU

Vi är rätt söta, ja!
Var jättemysigt att träffa hela släkten igår. Vi lekte mest med Filippa under tiden och kan inte säga annat än att hon är den gulligaste tjejen i världen. Hihi. Kan bli lite jobbig ibland bara, men vafan. Hon är ju bara tre år så man har inte så mycket att säga till om liksom.

Efter vi hade varit hos Agneta sov jag ju hos Ellen
, som sagt. Satt uppe och snackade och skrattade till kanske halv fyra. Haha. Vilket verkligen inte var smart av oss eftersom vi skulle upp klockan sju idag och åka till stallet. Så man kan säga att jag har varit skapligt trött idag. Fast det var väldigt mysigt, om man bortser från att mina fötter var som isbitar när vi kom hem. 

Nu ska jag bara ta det lugnt och sova lite, senare ikväll kanske det blir tjejkväll. Men vi får helt enkelt se. Pusshej

YOU CAN TAKE EVERYTHING I HAVE


Ska packa ihop väskan nu för att sedan sätta mig i bilen och åka in till nyköping, där vi ska fira Agneta. Efter det stannar jag kvar och sover hos Agnes och Ellen. Trevligt. Ha en fin helg så hörs vi helt enkelt. Puss

I ♥ NY



Åååh, kolla bara. Jag ska fan flytta till New York. Bara för ett tag liksom. Några år. Bara komma bort från allt. Lära känna nya människor. Upptäcka nya saker. Liksom fatta en egen lägenhet på manhattan. Ååh. Ge mig pengar, någon?

ALL I DREAM ABOUT IS YOU


Det här med att ta vara på dagarna och göra roliga saker vet jag inte riktigt om jag gjort idag. Haha. Har hjälpt mamma att städa lite. Legat i pyjamasen, kollat på oc och ätit godis. Tyckt synd om mig själv för jag har haft sjukt ont i magen. Lyssnat på helt fantastisk musik som fått mig på bra humör. Läst en massa bloggar. Fixat över lite musik till min grymma mobil. Skrattat åt mamma som sjunger helt sjukt fult. Haha. Alltså, väldigt nödvändiga och roliga saker...
Nu ska jag hjälpa pappa att laga lite tacos. Hehe.

Ditt leende, ditt skratt, din röst, ditt hår, dina ögon. Om du ändå kunde vara min.

KÄRLEK


Ååh, titta bara på dom. Så fina ♥

DET BLIR BRA NU


Har precis ätit en god frukost och ligger nu i sängen igen helt full i magen. Funderar på att sätta på ett avsnitt av oc bara för att liksom. Sen ska jag börja fixa mig lite smått, har inga speciella planer för idag, men nåt kul ska vi väl hitta på. Puss

I'M HAPPY


Mina vänner är dom allra bästa. Hade riktigt kul igår hos Alicia. Åt äcklig kebab. Kollade film. Skrattade. Åt massa onyttigheter. Hade kuddkrig. Var övertrötta och skrattade åt i princip allt. Somnade nog inte förrän sex. Så idag har vi varit skapligt trötta. Haha.

Vart lite stressigt imorse med allt, men det ordnade sig tillslut. Spenderade resten av kvällen hos Stina med ännu fler fina vänner. Åt grymt god tacos. Snackade. Åt Ben & Jerrys. Skrattade. Firade den blivande 15-åringen. Sjöng. Kollade på thaiboxning (haha). 

Liten sammanfattning av dessa dagar, typ. Nu ska jag bara kolla lite OC sen är det sängen för min del, för herregud vad jag är trött. 


YOUNG, WILD AND FREE


Jättemysig dag på stan idag med min finaste. Åt världens godaste chokladboll på birgers också. Hihi. En tröja och en eyeliner fick även följa med hem. Nöjd.
När som helst sätter vi oss i bilen och åker till nyköping igen, fast denna gång till Alicia. Vi ska nämligen träffas ett gäng brudar och äta osv och sedan sova kvar där! Mysigt.
Ha en fortsatt fin dag folket. Puss

YOU'RE BRIGHTER THAN SUNSHINE

Vart lite ändrade planer. Jag och Ellen bestämde oss för att ses en annan dag istället. Så istället har jag kollat film, ätit pizza och snackat med en fin vän. Ska nu sätta på mig pyjamas och krypa ner under täcket och kolla OC. Puss


DU ÄR DET FINASTE JAG HAR


Jag är helt fast i OC. Det är så sjukt bra. Haha. Har lite planer för imorn faktist. Tar bussen in till stan med en fin vän. Först ska hon till tandläkarn och efter det tar vi en tripp på stan. Lär bli toppen. Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll, eftersom det vart rätt sent inatt. Hehe. Puss

2012


Gick och la mig runt halv fyra inatt (hehe) så vaknade inte förrän ett idag. Men gud så skönt det var att sova!
Idag har jag inte gjort mycket alls. Duschat, ätit, kollat på OC och sen har jag äntligen fixat spotify. Skönt.
Nu ska jag fortsätta kolla OC och bara ta det lugnt. Sen ska jag baka muffins. Hihi.

VAMPIRE DIARIES


ENDAST FYRA DAGAR KVAR NU!! Och jag längtar ungefär såhääääääääääääääär mycket. GAAAH!


WE'RE GONNA PARTY ALL NIGHT


Ofräsch? Ja
Detta nyåret var nog det bästa på väldigt länge. Har haft sjukt kul, verkligen. Massa härliga människor, bra musik, mycket skratt osv. Jag är helnöjd! Säger bara 2012; Here we come!

Blev kvar hos Fanny, eftersom jag inte ville cykla hem själv i mörkret så sent. Så, jag hon och Julia somnade så sött runt fyra kanske. Idag har vi mest inte gjort någonting. Legat i sängarna, kollat film, snackat och ätit typ.
Är iallafall hemma nu och ska snart möta upp Ellen vid tempo. Ska nämligen ha en myskväll med henne, film, godis och täcken. Så ska fixa lite nu, vi hörs. Puss

GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR FOLKET!
Hoppas på att 2012 blir ett helt underbart och händelserikt år!
Själv spenderar jag mitt nyår med fina vänner. Ha det bra så hörs vi.

}
RSS 2.0