AND WE STILL GO SIDE BY SIDE


Alltså, jag har typ inte pluggat någonting. Jag säger att jag ska göra det men jag kommer liksom aldrig igång.. Haha. Så nu ska jag lägga mig i sängen och råplugga tyska. Vi har ju prov imorn. Men jag orkar inte...
Jaja, det går som det går (kanske är jättelätt!!)
Så sätter i lurarna och höjer till högsta volym. För nu jävlar ska allt in. Puss

PLUGG OCH CHOKLAD



Sitter och läser lite i so-boken och pluggar på tyska-glosor. För att orka det har jag en marabou och bra musik i lurarna. That's how we do it!
Later!

I CAN SEE IT IN YOUR EYES


Har varit en jättehärlig dag i skolan idag. Inte haft en enda lektion. Det började med sovmorgon, sedan en dagisturné som inte vart sådär jättebra, men barnen verkade ju vara nöjda iaf! 
Efter det hade vi rast i typ två timmar, så först var vi några i musiksalen och larvade oss. Sedan drog vi ett gäng till pizzerian och käka. Skrattade tills jag fick ont i magen. Haha. Sen var det bara att traska tillbaka till skolan för luciaträning, vilket gick.. bra.. haha. Så slutade vi och jag cyklade hem i motvinden.

Nu sitter jag här och ska nog sätta på en film eller nåt. Sen måste jag göra lite tyska. Tagga tysla-prov och bad imorn, yey..!
Later!

THAT MAKES ME SMILE!




BECAUSE YOU'RE STUCK IN THE MIDDLE

Okej. Jag pluggade aldrig tyska. Hehe. Fastnade framför datan och sen helst plötsligt var det mat och efter det fastnade jag framför tv:n. Och nu sitter jag här igen och snackar med kompisar. Men ska när som helst hoppa in i duschen. Sovmorgon imorn. Åååh. Sen "dagisturné". Fan vad nice. 
Vi hörs, puss!


TELL ME A LIE


Saknar dig stumpan
Vaknade upp alldeles försent imorse och dessutom var jag hur trött som helst. Så drog på mig en stor tjocktröja och trampade iväg till skolan. Fast skolan var ändå inte så pjåkig. Hade dansuppvisning som gick hur bra som helst. Kanske kommer en video senare. 
Har inte gjort något sen jag kom hem som är värt att berätta. Så nu ska jag lägga mig i min säng och läsa lite glosor med 1D i öronen. Later!


GODNATT!


Mina ögonlock börjar bli tunga nu. Så ska krypa ner under täcket och sova. Lång tråkig dag imorn. Med det här säger jag godnatt!


AND I WILL FLY FAR AWAY

Vart som vanligt en massa prat med Frida. Gick sen hem runt sex. Så fram tills nu har jag setat och pluggat lite tyska, övat på dansen som vi ska visa imorn osv. Har även hjälpt mamma lite här hemma.
Nu ska jag när som helst äta, men innan det ska jag se klart på en film. Later!

Söta unge!

EVERY TIME I GET THAT FEELING


Efter skolan var jag och Maggi på jakt efter pepparkaksdeg. Men eftersom netto dissade oss på den fronten fick vi cykla till tempo. Hehe, som tur var fanns det där och jag kan ju säga att lyckan var gjord.
Nu ska jag dra mig till Frida. Vi ska försöka plugga lite (vilket inte kommer gå bra...). Later!

PEOPLE CHANGES


Istället för att mysa framför en film så träffade jag Frida. Hon kom hit och jag städade i rekordfart. Sen satt vi och kollade massa klipp och bilder osv. Drog sen hem till henne och hade allmänt kul. Var skittrött så humorn låg på noll typ. Skratta åt allt och inget typ. Jaja, nu är jag hemma i allafall och ska ta något att äta, sen hoppa in i duschen.
Puss på er!

I LOVED YOU FIRST

Blev lite ändrat. Ellen åkte hem typ nyss. Så nu ska jag ta på mig min onepiece och sätta på en av mina favoritserier eller någon film. Blåser ju storm där ute, läskigt. Sen ska jag ta tag i saken och börja plugga. Piece


DET BAH SVÄNGER


Ellen sov ju som sagt här inatt. Vi gick upp typ halv två imorse? Heheh. Sen fixade vi oss och gick ner till pizzerian och åt, fett. Så nu ligger vi här i min säng proppmätta och trötta. Ska nog sätta på en film när som helst.
Fast idag är en sån dag då jag egentligen borde städa och plugga. Men det skiter vi i. 
Later!

ÖRONORGASM TYP


Gavin DeGraw - Not Over You


Gavin DeGraw - Soldier

Dessa låtar spelas sönder i mina öron just nu. Kärlek.

ÄNDRADE PLANER!


Vart lite ändrade planer nu. Vi skiter i stan så Ellen kommer direkt hit istället. Hon sover förmodligen här sen också. Men det blir ju bra det också!
Sitter just nu och lyssnar på musiiiik. Ska nog ta och sätta på ett avsnitt av vd. Hihi. Later!

GODMORGON?


Godmorgon på er! Eller, ja, klockan är ju tolv. Men ändå. 
Har sovit som en gud inatt. Sovit i typ elva timmar så idag är jag pigg och glad! Just nu gör jag i ordning mig lite smått. Ska senare in till stan med Ellen om allt blir som planerat. Sen om hon sover här eller inte ser vi sen.
Ha nu en fin lördag mina vänner, puss!

6 SAKER NI INTE VISSTE..

- Jag sjunger alltid i duschen. Haha. Och då menar jag alltid.
- Jag fullkomligt älskar kakor av alla slag (nästan) och skulle kunna äta typ hur många som helst. 
- Jag är alltid blyg när jag träffar nya människor. Men när jag lärt känna dem, då jävlar! Haha.
- Jag har väldigt dåligt självförtroende. Men jag jobbar på't!
- Jag stör mig något otroligt mycket på stavfel och sånt. Ska alltid va den som rättar andra osv. Rätt jobbigt tycker nog de flesta..
- Jag skelar som ni kanske märkt. Opererade ögonen när jag var en liten plutt. Och sen barnsben har jag haft glasögon. Fast nu behöver jag dom inte längre eftersom det inte är lika "allvarligt" som förut.

I'M HAPPY JUST BECAUSE OF YOU


Har haft en riktigt härlig fredag!
Direkt efter skolan drog jag och brudarna till ica och köpte godis, kan ju säga att vi gjorde bort oss totalt i kön.. efter det gick vi spontant in på en pizzeria och käka, haha. Satt där ett bra tag och bara snackade och skrattade.
Sen cykla vidare hem i kylan. Åt god mat och kollade idol med familjen. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen idol igen.
Ska förmodligen träffa Ellen imorn. Blir nog först en runda på stan, sen får vi se hur vi gör. 
Men vi hörs väl mer imorn då! Pusss

GODNATT!

Har nu suttit och läst en massa ur so:n. So-nyheten har jag också skrivit klart. Har även hunnit med att äta däremellan hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen sen bänka mig framför tv:n. Borde be mamma förhöra mig lite också.. Jaja. Det här bli nog sista för idag, så säger godnatt nu! Pusss


YOU JUST NEED TO LISTEN


Ni vet det där suget efter choklad? Att man typ skulle kunna döda efter en marabou. Precis så hade jag förut. OCH JAG HITTADE EN MARABOU! Lyckan är obeskrivlig alltså!
Nu kan jag liksom stå ut med att läsa dom där sidorna i so-boken. Hihi. Varje fall. Skolan var najs idag. Slutade sent och kom hem typ nyss. Ska nog sätta på ett avsnitt av elsas värld. Sen dyka ner i so-boken. Later!


SIMNING

Var ju som sagt och tränade lite med Lovisa förut. Vi skulle både köra lite på hyllan och simma. Men vi körde bara på simning istället. Kan ju säga att det ändå vart mest skratt. Fast just nu är jag jättetrött så ska krypa ner under täcket och sussa sött. Taggar (inte ett dugg) för en sjukt jobbig skoldag imorn. Ja, jag hatar torsdagar. Godnatt på er!


JULKLAPPS-TIPS

Har ni typ alltid ångest för att ni inte kommer på vad ni ska köpa till era föräldrar/kompisar/syskon i julklapp?
Det har i allafall jag. Men jag har ett tips på en hemsida med väldigt roliga och fräna saker ----> Coolstuff.se.
Så gå in och kika där så hittar ni säkert något för alla. 



WHEN THE SUN GOES DOWN


Jätteskönt att sluta tidigt idag. Skolan har faktist varit ovanligt rolig. Eller asså inte att jobba och så, men allt runt omkring. Har precis ätit lite glas, hehe.. Och ska nu sätta mig och läsa lite so.
Senare ikväll drar jag iväg och tränar med Lovisa. Känns som att det är på tiden nu asså. Jag gör ett tidsinställt tills dess. Ha en fin onsdag!

MIN HUMOR ÄR DEN BÄSTA

Har nu skrivit klart min so-nyhet. Jag har även tagit en skön promenad med Frida och snackat en massa. Hunnit kirra lite planer med Emma har jag också gjort. Säger bara BEACH 2012!!
Nu taggar jag duschen, sen sovaaa. Slutar tidigt imorn. Mitt liv är grymt. Pusss

HAHAHAH. Kan.inte.sluta.garva. HAHAHA. Ja, min humor är grym!

TELL ME THAT OVER AND OVER AGAIN


Slutade skolan runt halv tre. Det är jätteskönt för vår grupp är nu klara med dansen vi ska visa på uppvisningen. Den är asball ju, lätt bäst.... eller? Haha, jorå. Svamlar för mycket.. Tänkte faktist börja plugga lite nu eftersom jag annars alltid får panik dagen innan typ vid nio och stresspluggar. Som igår till exempel. Och gången innnan det osv.
Så nu ska jag vara en duktig flicka!

En grej som gjorde mig riktigt förbannad är att vampire diaries ska ha ett uppehåll ända till 10 januari. 10 JANUARI!!! Fattar ni? Hur ska jag kunna klara mig.. åååååh. Får väl hålla mig till suburgatory så länge. Men det är inte alls lika bra ju..
Later!

KÄRLEK




WHEN I MET YOU BOY MY HEART WENT KNOCK

Ligger i min säng och lyssnar på coldplay och tränar tyska glosor. Fast det där med tyskan går inte så bra..
Ne, nu måste jag sätta igång. Är typ 40 stycken vi ska kunna tills imorn. Så lite panik kanske. Men, det ordnar sig.
Nu ska jag plugggggaa. Puss!


PROPPMÄTT TJEJ


Kom hem från skolan för ett tag sen. Hade hemkunskap sista lektionen och vi gjorde lasange, så jag är proppmätt.
Nu ska jag hämta något att dricka, sen göra lite tyska. Tror jag ska kolla på vd också, var ett tag sen.
Har inget vettigt att skriva här så, 
Later!

AND MY EYES IS CLOSED

Puuuh, är äntligen klar med hemkunskapen. Nu är jag skapligt trött kan man säga. Så blir att borsta tänderna sen krypa ner under täcket och sova. Gud så skönt!
Måndag imorn, vilket innebär skola. Blää. Hatar att gå upp så tidigt. Men, sånt är livet liksom. Vi hörs väl imorn då.
Puss och godnatt!

Sexiga? Aa, fast nee.

JAG SKÄMS INFÖR DIG


Jag har fortfarande inte börjat med hemkunskapen, och den ska vara inlämnad imorn. Äsch. Får väl plugga som en åsna nu då. Har iallafall duschat, ätit och sovit. Rensat bland alla mina bilder har jag också gjort. Duktigt. Nu ska jag fixa lite bra musik till mobilen. Sen får jag väl ta fram den där jävla boken och börja plugga då. Lovar att jag kommer somna i den.. Det blir ju inte bättre av att jag har ont i huvudet och mår illa. Life's good!!!!
Later!

MAKE ME LAUGH


Kom hem runt halv två kanske. Kvällen igår var super. Först party, sen hem till Fanny med Emma också.
Vi spelade sims, kolla film, åt, skrattade, snackade osv. Somnade inte förrän fyra och vaknade runt ett och åkte hemåt direkt.
Har en del att göra idag faktist. Måste göra klart min hemkunskapsuppgift, sen några so-frågor. Ska också försöka att städa lite på mitt rum.. Men allra först, äta och duscha! 
Later!

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT


Har precis ätit god mat. Sitter nu och snackar lite med Fanny om planerna ikväll. Tror jag sover där. Party all night! Nej, inte riktigt men nästan. Lär blir bra iallafall.

Var jättemysigt förut på stan. Började på tessin, kollade runt och frågade en massa och så. Gick sedan vidare till enskilda. Blev kvar där i typ en och en halv timme. Så grymt sköna människor. Fastnade verkligen helt för den skolan. Så det lutar mest åt det, alltså samhäll-samhäll på enskilda. Håller bara tummarna för att jag kommer in nu också...
Efter enskilda gick vi runt och kollade i lite affärer ett tag. Fick med mig en jättemysigt stickad tröja hem. Visar bild imorn. Jag är iallafall jättenöjd med dagen. Fast den är ju inte slut än.. hehe!
Ha en fin lördags kväll. Puss

DITT LEENDE FÅR MIG ALLTID ATT VILJA SKRATTA


Är dötrött just nu. Så ska tvätta bort sminket sen borsta tänderna och sova. Taggar för öppet hus imorn. Åker runt halv tio så ingen sovmorgon här inte. Nej men lär väl vara kvar där borta ett tag, blir säkert någon fika och lite tittande i affärer också!
Men vi hörs väl när jag kommer hem då. 

Hade jättemysigt med Lovisa förut. Myste först i våra onepiece framför twilight med en väldans massa onyttigheter. Gav sedan upp och drog ut på äventyr.. i onepiecen.. och gjorde bort oss lite grann. Men vafan. Man lever ju bara en gång, så varför inte köra all in liksom?
Nä, nu måste jag sova. Puss

NOW I WONDER WHY


Den här fredagen har varit hur jobbig som helst. Gått runt med huvudvärk och dåligt humör hela dagen, så har dampat på allt och alla typ, eheh.
Sket i tyskan och gick från skolan tidigare, skööönt. Sitter nu och väntar på Lovisa som borde komma i vilken sekund som helst. Vi ska nämligen ha en riktigt myskväll. Sitte med onepiecen i soffan och glo på alla twilight filmer. Hihi.
Hoppas ni får en lika fin fredag som jag!

YOU MAKE ME FEEL BETTER

Jobbig dag i skolan, men som vanligt gör min klass så att jag står ut. Efter skolan drog jag hem till Empan. Snackade massa, fixade musik till idrotten, dansade (haha) osv. Mysigt!
Kom hem runt sex, åt lite mat, sen bänkade jag mig framför tv:n. Men nu ska jag duscha, sen krypa ner under täcket och kolla vd. Puss!


DON'T JUST WALK AWAY FROM ME

Kollat på tv med mami hela kvällen typ. Snackat gamla minnen och vad hon gjorde när hon var ung. Busig ju, hehe.
Tänkte bara slänga in ett godnatt här. Torsdag imorn, upp tidigt, sluta sent. Blaah. Jag står nog ut. Pusss

Jag saknar den här bruden rätt rejält faktist.

YOU ARE MY SUNSHINE


Bloggade aldrig igår, men var rätt upptagen. Slutade tidigt idag, men jag gick hem. Var lite jobbigt, men med bra musik i öronen så funkar ju allt!
Sitter nu här med Sandra, vi har gått en rätt lång promenad och snackat om i princip allt. Du är bra du tjejen!
Är dötrött och jättehungrig. Så nu ska jag äta choklad och vara social med Sandra innan maten. 
Later!

ALLT PLUGG KLART!


Jag blev precis klar med engelskan, gud så sköönt. Så nu ska jag nog göra en kopp té och sen sätta mig framför tv:n. Vi hörs väl imorn då kompisar!

THIS SUCKS

Kan ju bara säga att den här dagen sög. Min cykel har blivit stulen, jag har huvudvärk och nackspärr, en jävla massa plugg och på det ett himlans dåligt humör. Superkul...!
Nej, så har inte lust att uppdatera här, för nu ska jag göra engelska. Ciao!


I'M SO TIRED!


Idag är en sån dag då jag helst av allt bara vill lägga mig sängen och gömma mig under täcket. Är jättetrött och inte alls på humör. Skulle helst av allt vilja ha helg i fem dagar till, typ. Men vi kör ändå. Med en mysig tjocktröja på och musik i öronen ska nog dagen räddas. Ska när som helst slänga i mig lte frukost, sen tar jag cykeln och möterupp Maggi och Johanna. Vi hörs väl när dagen är slut, om jag orkar med hela dvs.. Ciao!

please don't leave me

Kom hem från Frida för en halvtimme sen ungefär. Vi har varit på ica, ätit bulle, försökt att plugga, pratat i mängder, skrattat åt allt och ingenting, jag har hjälpt henne med ett foto-projekt. Ja, men typ så. Har varit jättemysigt. 
Just nu vill jag bara lägga mig under duntäcket och kolla film. Så nu ska jag borsta tänderna och så, hoppas på att somna tidigt ikväll. Godnatt!


LIVE YOUR FUCKING LIFE AND SMILE

Efter att ha fikat (firat farsdag), duschat, fixat naglarna och tittat suburgatory drar jag nu ut och träffar Frida. Har en hel del att snacka om, så ska bli skönt att träffas. Kanske går nån promenad eller så, vore skönt. Later!


ändrade planer igår!


Som rubriken lyder, det vart ändrade planer igår! Drog hem till Stina på fest som kaosade ur. Men kul var det iaf! Såhär dagen efter ligger jag i sängen med huvudvärk och nackont.
Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på vd och suburgatory. Plugga måste jag också göra. Men först och främst ska jag hoppa in i duschen. Later!

UPDATE: Och halv fyra har jag ännu inte duschat.. dags att sätta igång då!!

I CAN HEAR YOUR VOICE ANYTIME


Blev inte riktigt som planerat igår. Släkten kom i allafall hit och firade mig. Fick fina presenter och lekte med Filippa i princip hela kvällen. Men skulle ju åkt till monkan när alla dragit. Men det vart alldeles försent osv. Så vi får ta det en annan gång helt enkelt!

Vaknade med nackspärr typ, det gör sjukt ont. Så ligger just nu med en sån här "nack-kudde". Skulle ju ha träffat Sandra idag, men vi får väl ta det en annan dag. Senare ikväll ska vi iväg, för Therese har kommit hem från Japan. Men vi får se om jag följer med, den kanske blir bättre under dagen. Bara att hålla tummarna. För det här är verkligen inte kul. Det gör så obeskrivligt ont, gaah.
Nu ska jag tröst-äta choklad och kolla ett avsnitt av vampire diaries. Later!

PAAARTYY


Jorå så att.

Det suger att ha tyska sista lektionen på en fredag. När man dessutom slutar halv fyra. Och eftersom jag hatar tyska så är jag alltid på jättedåligt humör när den är slut. Och vi får alltid typ såhär "om ni gör dom här två uppgifterna så får ni sluta sen". Uppgifterna är apsvåra. Och jag bler bara mer och mer stressad och arg när en efter en går ut. Så tillslut sitter man där, helt själv, kvar. Jättekul. Verkligen. 
Kände bara att jag var tvungen att klaga lite på det där.

Sitter i min mysiga, stora, varma vinterjacka eftersom det var så jäävla kallt när jag cyklade hem. Godispåsen ligger här så fint och väntar bredvid mig. Så nu ska jag kolla vd och äta godis, sen kommer alla gäster och efter det åker jag till monkan. Paaaaaaaaaarty!
Så uppdateringen lär ju inte vara så bra, men nu vet ni ju varför. Så vi hörs helt enkelt nån gång när jag har tid igen.

bajsdag


Usch fy och blä vad jag hatar torsdagar. Eller i allafall denna torsdag. Haft huvudvärk i princip hela dagen. Sista lektionen var matte-fördjupning också. Fy fan vad jag var trött i skallen då. Så allt på pappret bara rörde ihop sig till en sörja typ. Jag klagar rätt mycket haha.. Idrotts-lektionen var i allafall rolig, första gången på länge faktist. Ska göra en dansuppvisning med en grupp om två veckor typ, så det ska bli asnice!

Ikväll, runt halv sju, ska jag på möte med fotbollslaget. Blir lite snack och fika och sånt där. Nu ska jag kolla vd och skita i allt jävla plugg för att bara vara ledig en dag. Skööööönt. Fast straffet får jag ju ta senare...

Imorn är det fullt upp efter skolan, vi får ju som sagt gäster hem hit, sen efter det tror jag jag drar till monkaaan.
Later!

just tell me the truth

Jag har faktist varit en jätteduktig flicka och hjälpt mami och papi att städa. Eftersom vi får gäster på fredag (som förövrigt ska fira mig) så var det behövligt. Däremot har jag inte fått något plugg gjort.. hehe. Mest sovit och gluttat tv faktist.
Men nu ska jag när som hoppa in i duschen. Torsdag imorn och vi har gympa.. är det bara jag som verkligen hatar de dagarna man har gympa? Så grymt tråkigt. Och Defne är ju lite som hon är också..
Nu ska jag lyfta på arslet och duscha. Vi hörs imorn antar jag. Puss.


fuck world


mums, drogaaaaaad
Kom hem från skolan runt två. Snackade lite med mami och gjorde té och tog fram läxböckerna. Fast det tog inte lång tid innan jag somnade på alla böcker, haha. Sjukt trött alltså. Så nu har jag halsovit någon timme med grym musik i öronen (fast inte på bordet, utan i sängen, haha). Nu ska jag fortsätta lyssna på musica och kolla lte bloggar. 
På tal om något helt annat så sprack helgens planer pga. att två grejer krockade, så är lite sur nu. Men det ska vi fan fixa. Hoppas på det bästa helt enkelt! Ha det bra.

Eric och Mackan

Sitter och kollar på 99 saker man måste göra innan man dör med Eric och Mackan och dricker en asgod smoothie.
Hihi, är allmänt glad men vet faktist inte varför..
Tänkte nog bara säga det, vi hörs väl imorn antar jag. Pusselipuss


GRYMT!


Hihi, söta!

cause my body is shaking


Har nu fått i mig mat, hunnit kolla lite på how i met your mother och scrubs. Jag har även pluggat lite hemkunskap. Är grymt trött nu och funderar på att lägga mig under täcket och glo på vd. Men vi får väl se.
Imorgon är det onsdag, vilket innebär att vi slutar tidigt, skööönt. 
Har inget vettigt att skriva här just nu.. eller det har jag väl aldrig. Later!

YOU'RE THE ONE THAT I WANT


Hahaha, omg. Checka grimarsen..
Med magen full med plättar hoppar jag nu in i duschen. Sen ska jag nog plugga lite hemkunskap (om jag orkar dvs.).
Senare blir det mys framför tv:n med familjen. Tisdag imorn och jag hatar tisdagar, idrott och allt ju.. Jaja.
Vi hörs kanske senare. Puss!

FUCK OFF

Yaay. Min tyskabok blev kvar i skolan, så inget plugg för mig då. Hehe, fast läxan är ju tills imorn.. attans..
BLAAAAAAAAAAAAAH

update:
hittade den.... fan också.

when the stars fall down


Sitter här med världens mensvärk och är hur trött som helst. Blev inte mycket sömn inatt inte, och inte vart det bättre när man skulle upp tidigt för att gå till skolan!
Skulle helst av allt bara vilja lägga mg under täcket och sätta på någon mysig film, men istället måste jag plugga. Hur kul är det liksom? Men nej, nu ska jag sluta klaga och ta tag i det här. Later!

MTV EMA

Sitter och kollar på MTV EMA, grymt ju! Har kollat några avsnitt på vd och ätit kladdkaka som var otroligt god.
Får ont i magen när jag tänker på att skolan börjar imorn igen. Jag orkar fan inte. Sitta i skolbänken och lyssna på allt tråkigt babbel. Det här lovet var mer än behövligt. Men skulle inte sitta helt fel med några veckor till..
Men jaja. Tillbaka till vardagen då. Puss och godnatt!


MAKE A LONG STORY SHORT


VARNING FÖR MYCKET TEXT!
Ligger och väntar på att kladdkakan som står i ugnen ska bli klar. Chokladsuget är oändligt alltså..
Tänkte berätta lite om min helg, fast inte så detaljerat, för då skulle det bli alldeles för mycket att läsa. Så jag håller mig lite kortfattad.

I fredags träffade jag Frida på dagen. Snackade, bakade, åkte till bibblan och lämnade böcker osv. Senare på kvällen blev jag skjutsad till Ellen, där jag sen skulle sova kvar. Vi var ensamma hemma så röjde hela huset.. nejdå. Bara nästan. Vi sjöng och spelade piano, skrattade i mängder, gick till ica och köpte lite gott till kvällen. Sen bosatte vi oss typ vid tv:n. Låg och snackade ända fram till tre då båda slocknade rätt fort. Eftersom vi inte träffats på jättelänge så hade vi en del att ta igen helt enkelt. 

I lördags åkte jag, pappa och Klara och kollade på bio. Tintin i 3D vart det. Riktigt mysigt. Väl hemma smällde vi i oss en fet pizza. Jag har märkt att jag äter det rätt ofta nu, hehe..
Senare på kvällen gick jag till Johanna och var med henne, Frida och Maggi. Degade mest i soffan och skrattade åt allt och inget. Efter ett tag dissade jag och Frida Johanna och drog hem till henne istället. 
Gick hem runt tolv kanske. Snackade med Lovisa och Oskar i skype till typ tre..

Idag har jag träffat Lovisa. Vi har snackat, skrattat, varit ute, kollat på innebandy, gått, cyklat. Ungefär så.
Och nu väntar jag som sagt på kladdkakan. Den är klar nu, jaa!
Vi hörs kanske lite senare, puss!

NYA BLOGGEN

Nu är jag tillbaka fast på en ny blogg, hihi. Hoppas bara att allt funkar som det ska nu.
Designen är fortfarande under "ombyggnad" så därav det konstiga utseendet. Men den ska jag ta tag i någon dag då jag har tid. Liksom kolla bara headern? hahahah. 
Men när jag har tid alltså, vilket inte är så ofta.. Stå ut!

}
RSS 2.0